Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.net


  Gratis hulp van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, wat een heerlijk mens ben je ik was zo down maar jij trok me terug in mijn energie, door met me te praten alleen al, was lang geleden dat ik me zo goed voelde, en ook de dingen noemde waarom ik me zo voelde, super ik vond het magisch. Dank dank dank Frans.




Ervaring van Frans met helderziende Sanne   Ervaring van Frans met helderziende Sanne   Ervaring van Frans geplaatst op 21 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  Wat een eerlijke man ben je doorziet alles perfect snelle prater en voelt alles haarfijn aan.
Spijker op zijn kop .dank je wel kreeg eigenlijk de bevestiging die ik diep in mijn hart al wist.
Een echte aanrader dus.dank.je wel voor dit verhelderend gesprek.




Ervaring van Sonja met helderziende Han   Ervaring van Sonja met helderziende Han   Ervaring van Sonja geplaatst op 20 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Iris
  Ervaring met helderziende Iris
  Iris, je zat helemaal goed, toppie.
Ik wacht je voorspelling af :-)).




Ervaring van Me met helderziende Iris   Ervaring van Me met helderziende Iris   Ervaring van Me geplaatst op 20 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Iris  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga. Eindelijk na al die tijd zijn we: laten we zeggen een klein stapje vooruit gegaan. Maar ja nu de rest nog. Wat zijn de gesprekken tussen ons altijd fijn oprecht gezellig en wat kunnen we lachen samen. Duizend maal dank voor je luisterend oor Olga is nog steeds de beste.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Derya
  Ervaring met helderziende Derya
  Lieve Derya, ik ben echt super blij dat ik je gister weer heb gesproken. Je vertelde weer iets wat je niet kon weten over het bezoek. Al bijna 5 jaar sleep je me erdoorheen als ik het moeilijk heb. Super bedankt voor jouw mooie inzichten die helemaal kloppen met mijn gevoel en tot nu toe vaak uitgekomen zijn. Dank je wel. Heel veel liefs.




Ervaring van . met helderziende Derya   Ervaring van . met helderziende Derya   Ervaring van . geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Roos
  Ervaring met helderziende Roos
  Bedankt Roos voor het gesprek van daarjuist.Ik viel weg,maar kan de dingen plaatsen van wat je zei.




Ervaring van X met helderziende Roos   Ervaring van X met helderziende Roos   Ervaring van X geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Roos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tinneke
  Ervaring met helderziende Tinneke
  Nu een aantal keren gesproken. Wat een geweldige consulten heb ik gekregen. Echt een aanrader. Hartelijk bedankt lieve Tinneke. Veel liefs van B .




Ervaring van B met helderziende Tinneke   Ervaring van B met helderziende Tinneke   Ervaring van B geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tinneke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Brya
  Ervaring met helderziende Brya
  Dank voor je mooie adviezen van zojuist Brya. Helaas werd de verbinding abrupt verbroken (ik werd zelf gebeld), dus bij deze: bedankt, ik heb heel veel aan je gesprek gehad en voel me super opgelucht nu. Je weet precies de juiste snaar te raken.




Ervaring van Annemijn met helderziende Brya   Ervaring van Annemijn met helderziende Brya   Ervaring van Annemijn geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Brya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  Mijn allerliefste Amber,

Ik wist het even niet meer en worstelt dan met zoveel vragen. Maar jij weet wel antwoord en weet mij weer gerust te stellen. Altijd oprecht en eerlijk ben jij. Jij bent mijn derde oog. Jij bent met een reden in mijn leven gekomen. Wat ben ik blij met jou Amber. Ik hoop in de toekomst jou persoonlijk te mogen begroeten. Lieve schat jij bent een heel fijn persoon en je helpt heel graag. Dankjewel weer en ik kijk naar uit naar onze volgende gesprek.

Lieve groetjes,

Maureen

.




Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber met helderziende Amber   Ervaring van Amber geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dank u Yuorah voor alles na lang wachten (voor mij toch :-) ) is je voorspelling eindelijk uitgekomen. toen ik mijn hoop kwijt was trok je me er altijd door. dank u voor alles xxx.




Ervaring van jiska met helderziende Yuorah   Ervaring van jiska met helderziende Yuorah   Ervaring van jiska geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Dank je Sanne voor vanmorgen. Je zei dat eea niet ver weg lag. En kon veel uit de kaarten halen, waaronder zijn onvolwassen zeg maar kinderachtige gedrag. Ik ben erg benieuwd en jou je op de hoogte. Fijne vakantie alvast.




Ervaring van S met helderziende Sanne   Ervaring van S met helderziende Sanne   Ervaring van S geplaatst op 19 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Britta
  Ervaring met helderziende Britta
  Vanavond heb ik Britta gespoken, helder, duidelijk en een fantastische aanrader op de lijn. bedankt lieve Britta. jij bevestigde alles zonder vragen te stellen xxxx.


Joyce.




Ervaring van Joyce met helderziende Britta   Ervaring van Joyce met helderziende Britta   Ervaring van Joyce geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Britta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mierke
  Ervaring met helderziende Mierke
  Al zo vaak gesproken.super goed hoe juist zij dingen ziet.voelt.wowww.




Ervaring van S met helderziende Mierke   Ervaring van S met helderziende Mierke   Ervaring van S geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  whauw, een zeer fijn motiverend, warm en oprecht gesprek.
Duidelijke beelden kwamen door, die ook overeen kwamen met de waarheid zoals die is. dit was voor mij verbluffend en verhelderend.
dank u.




Ervaring van karolien met helderziende Shiloh   Ervaring van karolien met helderziende Shiloh   Ervaring van karolien geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erika
  Ervaring met helderziende Erika
  Erica is goed, ik heb haar een drietal dagen geleden gesproken. en het was terug hetzelfde dat ze zei als een half jaar geleden,.




Ervaring van alice met helderziende Erika   Ervaring van alice met helderziende Erika   Ervaring van alice geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jayna
  Ervaring met helderziende Jayna
  Ik wil je heel erg bedanken Jayna . je bent een goed invoelend persoon . super bedankt top .




Ervaring van Chr met helderziende Jayna   Ervaring van Chr met helderziende Jayna   Ervaring van Chr geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jayna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoe
  Ervaring met helderziende Zoe
  In 1 woord wauwww. Kort en krachtig, duidelijk en goed met tijd, dankjewel Zoe.




Ervaring van Sel met helderziende Zoe   Ervaring van Sel met helderziende Zoe   Ervaring van Sel geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Wist alles goed te omschrijven. nu afwachten hoe het gaat verlopen. N.




Ervaring van N.AD met helderziende Christelle   Ervaring van N.AD met helderziende Christelle   Ervaring van N.AD geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alex
  Ervaring met helderziende Alex
  Dag Alex, ik wilde even aan jou melden, dat je voorspelling is uitgekomen. Ons huis is verkocht, je zei dat het medio juni zou gebeuren top. Groeten van Edith.




Ervaring van Edith met helderziende Alex   Ervaring van Edith met helderziende Alex   Ervaring van Edith geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Christelle
  Ervaring met helderziende Christelle
  Christelle ik bel al een geruime tijd naar je en je bent mijn steun en toeverlaat je weet me altijd te kalmeren. en na ons gesprek kom ik tot rust ook is mijn ex terug gekomen zoals je had voorspeld en heeft mijn zoontje hulp gekregen op school van een man waardoor hij wel naar het volgende jaar mocht. je zag het heel helder dank je wel liefs S.




Ervaring van Sanne met helderziende Christelle   Ervaring van Sanne met helderziende Christelle   Ervaring van Sanne geplaatst op 18 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Je bent een hele lieve vrouw om mee te praten. Eerlijk en recht door zee. Je hebt mij weer gerust gesteld. Ik hou je op de hoogte hoe alles gaat verlopen. Ik raad iedereen aan om je eens te bellen. Hele fijne inzichten heb ik gekregen. Mijn dank is groot. Tot gauw knuffels.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem met helderziende Sophia   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Zojuist heb ik Matheid gesproken, wat een lieve eerlijke vrouw. Ze omschreef de situatie zoals het is, was direct raak zonder dat ik haar iets vertelde. Een vrouw met kracht EN bemoediging en advies. Dank je wel lieve Matilda een kus en een knuffel. Joy.




Ervaring van Joy met helderziende Mathilda   Ervaring van Joy met helderziende Mathilda   Ervaring van Joy geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mathilda
  Ervaring met helderziende Mathilda
  Ik heb voor de eerste keer met jou gesproken, ik wacht op de resultaten van je voorspellingen.

Ik bel je zeker nog eens terug , je bent een zeer toffe vrouw om mee te praten.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Mathilda   Ervaring van Inge met helderziende Mathilda   Ervaring van Inge geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Zo eerlijk en zo duidelijk en zo zuiver. Je zegt waar het op staat zonder inbreng van eigen fantasie zoals de meeste "mediums" online wel doen. Je weet dingen die ik je nooit verteld hebt. Er zijn sinds ik je gesproken heb zo veel mooie dingen op mijn pad gekomen. Je ziet het precies voor je zoals het is. Ik ben door jou niet alleen dat marsmannetje van een man beter gaan begrijpen, ik begrijp mijn paard ook. Dank je wel. Ik kom heel gauw weer terug.




Ervaring van G met helderziende Qikyra   Ervaring van G met helderziende Qikyra   Ervaring van G geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Goeie middag Anne-Fleur,
Hartelijk dank vr het aangename gesprek van gister (16/07). Warme groet, Myriam.




Ervaring van Myriam met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van Myriam met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shania
  Ervaring met helderziende Shania
  hoi Shania ,
Ik wou je even bedanken voor de goede reading . En wou je ook zeggen dat wat ik onmogelijk achtte en jij maar bleef herhalen dat het toch ging lukken ook daadwerkelijk is uitgekomen .
Mijn dank en tot gauw .




Ervaring van Linda met helderziende Shania   Ervaring van Linda met helderziende Shania   Ervaring van Linda geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Shania  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Emma
  Ervaring met helderziende Emma
  U bent een hele lieve, rustige vrouw. Het voelde meteen vertrouwd en fijn om mee te praten. Bedankt voor het mooie gesprek en ik hou u op de hoogte van alle vorderingen. En hopelijk gaat de nieuwe job gauw komen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Emma   Ervaring van Anoniem met helderziende Emma   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Sanne, je bent een topvrouw. Bedankt voor alles 't bevestigen van m'n gevoel, superb. Ga je zeker weer een x bellen.

Xxx
R.




Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R met helderziende Sanne   Ervaring van R geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw met helderziende Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Richard
  Ervaring met helderziende Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met helderziende Richard   Ervaring van Rishma met helderziende Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Qikyra
  Ervaring met helderziende Qikyra
  Wat een fantastisch gesprek heb ik met u gehad. U had exact de juiste omschrijving vd mensen uit m n verleden en omschreef mijn dierbare zoons precies zoals ze zijn. Ik weet nu ook zeker dat ik het goede pad bewandel en mag het oude negatieve achter me laten. Qikyra, nogmaals dank En tot hoor ns. X.




Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O met helderziende Qikyra   Ervaring van O geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana met helderziende Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  topvrouw met een hart van goud. Zeker de moeite om eens te bellen.




Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim met helderziende Sanne   Ervaring van Tim geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie met helderziende Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sanne
  Ervaring met helderziende Sanne
  Lieve Sanne, sprak je vorige week en je zag dat ik bericht zou krijgen heel snel, je advies was om het even los te laten,en het universum z,n werk laten doen, en je heb gelijk ik heb de baan, en het contact is terug tussen hem en mij zo blij mee wilde je bedanken voor je mooie inzichten, en de rust die je gaf. Liefs An en tot snel topppertje.




Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An met helderziende Sanne   Ervaring van An geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden