Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.net


  Gratis hulp van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vitta
  Ervaring met helderziende Vitta
  Lieve Vitta

Jij ben een topper.
Altijd een luisterend oor, zit altijd juist en weet altijd de waarheid te vertellen.
Met alles zat je juist.
Zeker een aanrader .

Liefs Chelsey.




Ervaring van Chelsey met helderziende Vitta   Ervaring van Chelsey met helderziende Vitta   Ervaring van Chelsey geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Hoi Nina. Ik vond het fijn om je na ruim 7 maanden weer even gesproken te hebben ( je weet nu vast wel wie ik ben ;-) ) Ik bel je gauw weer terug. Groetjes.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Bo
  Ervaring met helderziende Bo
  Hallo Bo. Dank je wel voor je tips. Ik ga het boek zeker lezen. Je voorspellingen zijn al zo vaak uitgekomen, ik hoop van harte dat ze nu ook uitkomen. Je bent Echt heel goed in je voorspellingen. Lieve groet, C.




Ervaring van CG met helderziende Bo   Ervaring van CG met helderziende Bo   Ervaring van CG geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wauw Gunter, je bent echt wel een God. Alle dagen beginnen er dingen uit te komen die jij voorspeld hebt. Je bent mijne grote steun en toeverlaat. Dankjewel xxx.




Ervaring van Els met helderziende Gunter   Ervaring van Els met helderziende Gunter   Ervaring van Els geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Wat een goed medium. Altijd bezorgd en liefdevol. Plus correct en juiste voorspellingen. Liefs.




Ervaring van Iriske met helderziende Gunter   Ervaring van Iriske met helderziende Gunter   Ervaring van Iriske geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Celine
  Ervaring met helderziende Celine
  Dank je wel lieve Celine. Was heel fijn even met je gesproken te hebben. Jouw kracht, stem en super invoelen zijn echt fantastisch. In het verleden heb je al vaker gelijk gehad met voorspellingen; dus ik laat het rustig op me afkomen. Heb opgeschreven wat je hebt gezegd en daarna toch wel (al geloof je het niet ;-)) losgelaten. Liefs en heel veel xxxx jes.




Ervaring van Lieve Celine! met helderziende Celine   Ervaring van Lieve Celine! met helderziende Celine   Ervaring van Lieve Celine! geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne
  Ervaring met helderziende Anne
  Lieve Anne, je hebt me weer zo gigantisch goed geholpen om los te laten. Ik voel me sterker, heb letterlijk meer lucht en ik voel nu ruimte voor nieuwe dingen. Dank je, ook namens mijn schoonmoeder. Je hebt ons na haar overgaan dichter bij elkaar gebracht. Met veel liefde en dank.




Ervaring van Else met helderziende Anne   Ervaring van Else met helderziende Anne   Ervaring van Else geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Arwen
  Ervaring met helderziende Arwen
  Arwen, je bent nieuw hier en absoluut een meerwaarde. Mij heb je alvast veel waarheid gezegd.




Ervaring van Annemie met helderziende Arwen   Ervaring van Annemie met helderziende Arwen   Ervaring van Annemie geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk bedankt u ziet en voelt de dingen goed aan.




Ervaring van W met helderziende Anouk   Ervaring van W met helderziende Anouk   Ervaring van W geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  lieve Donna, alles komt uit. Bedankt voor uw mailtje.




Ervaring van Shilpa met helderziende Donna   Ervaring van Shilpa met helderziende Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Derya
  Ervaring met helderziende Derya
  Derya is echt een topper, heeft een hele fijne rustige stem en luistert echt. Ze heeft me al diverse malen uit een dal gehaald. Dus met andere woorden een topper.




Ervaring van Nic met helderziende Derya   Ervaring van Nic met helderziende Derya   Ervaring van Nic geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Petrus
  Ervaring met helderziende Petrus
  Paar dagen terug een heel fijn gesprek gehad met Petrus. Alles wat hij zei was herkenbaar en heeft hele goede adviezen gegeven. Heel erg bedankt en ik bel zeker nog een keer teug.




Ervaring van I met helderziende Petrus   Ervaring van I met helderziende Petrus   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Emma
  Ervaring met helderziende Emma
  De moeite waard om zeker te proberen.




Ervaring van ML met helderziende Emma   Ervaring van ML met helderziende Emma   Ervaring van ML geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna, ik wil je laten weten dat jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde. Nooit meer gedacht dat er ooit weer een relatie zal komen maar je gaf me aan half april en hij zoekt weer toenadering na alles wat er gebeurd is. Donna,de relatie is er weer. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Greet met helderziende Donna   Ervaring van Greet met helderziende Donna   Ervaring van Greet geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Monique
  Ervaring met helderziende Monique
  hi Monique, geweldig in 1 woord. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Ik sta versteld. Liefs Felice xx.




Ervaring van Felice met helderziende Monique   Ervaring van Felice met helderziende Monique   Ervaring van Felice geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sophia
  Ervaring met helderziende Sophia
  Sophia, altijd een aangenaam gesprek die verheldering brengt in de stukken waar je een beetje in vast gelopen was. Ze geeft je een glimp waar dingen naartoe gaan. Dit is zeer interessant. Ook leuk om bepaalde mensen te screenen. Ze is een super lieve boeiende Dame.




Ervaring van Kaatie met helderziende Sophia   Ervaring van Kaatie met helderziende Sophia   Ervaring van Kaatie geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna, jou voorspellingen over mijn (ex)vriend is uitgekomen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met helderziende Donna   Ervaring van Ruth met helderziende Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Ja idd inderdaad zeer goed. Invoelvermogen en goed helderziende. X Anouck.




Ervaring van Anouck met helderziende Violette   Ervaring van Anouck met helderziende Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gunter
  Ervaring met helderziende Gunter
  Lieve Gunter. Alles, letterlijk alles wat u voorspeld heeft is uitgekomen. Uw advies heeft alles nog positiever laten verlopen. Hoe moeilijk de situatie ook was, u bleef erbij hoe het zou uitpakken en u heeft altijd gelijk gehad. Ik ben dankbaar dat ik nooit heb opgegeven en ook al was ik vaak koppig. U heeft me letterlijk bij gestaan en erdoor heen gesleept. En u verdient alle lof, en u bent echt super geweldig. Dank u wel is te weinig voor woorden. Moge deze goddelijke universum u zegenen en uw wensen laten uitkomen. We love you Gunter. San en de familie.




Ervaring van San met helderziende Gunter   Ervaring van San met helderziende Gunter   Ervaring van San geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dina
  Ervaring met helderziende Dina
  Toppertje. Lief neemt alle tijd en kan goed invoelen op personen. Bedankt.




Ervaring van Anoniem met helderziende Dina   Ervaring van Anoniem met helderziende Dina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anne-Fleur
  Ervaring met helderziende Anne-Fleur
  Dank voor je mooie reading. Sorry dat ik plots weg was.




Ervaring van C met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van C met helderziende Anne-Fleur   Ervaring van C geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Leandra
  Ervaring met helderziende Leandra
  lieve Leandra ik bel je met regelmaat en een voorspelling is al uit gekomen. Jij vertelde mij dat ik financiele meevallers zou krijgen en dat zijn er al twee maar toch waar ik niet op gerekend had. Lieve groet van Loes.




Ervaring van Loes met helderziende Leandra   Ervaring van Loes met helderziende Leandra   Ervaring van Loes geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anny
  Ervaring met helderziende Anny
  Anny is een echte topper. Is eerlijk en oprecht en recht door zee. Wist mij de vorige keer precies te vertellen hoe t zat en is uitgekomen. Anny is voor mij the best. Dank je wel lieverd. Amina.




Ervaring van Amina met helderziende Anny   Ervaring van Amina met helderziende Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Violette
  Ervaring met helderziende Violette
  Ze had veel dingen juist zonder dat ik iets moest zeggen. Was een fijn gesprek.




Ervaring van H met helderziende Violette   Ervaring van H met helderziende Violette   Ervaring van H geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Lieve Sid, dank voor alle leuke dagelijkse gespreken. Je hebt een ontzettend mooie gave, je kan ook goed coach, mensen en situaties zeer goed aanvoelen. Ik kan uren met jou praten. Alvast dank voor de steun en coaching de laatste maand met mijn onvoorspelbare situaties. Hopelijk wordt alles beter en stabiel vanaf de zomer. Alvast dank voor alle inzichten en adviezen. Je bent zeer goed. Dank aan jou en gidsen. Mooi werk. Groetjes, S.




Ervaring van S. met helderziende Sid   Ervaring van S. met helderziende Sid   Ervaring van S. geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Super altijd vriendelijk en positief. En het komt uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda met helderziende Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sissy
  Ervaring met helderziende Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met helderziende Sissy   Ervaring van Ch. met helderziende Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Zoe
  Ervaring met helderziende Zoe
  Echt een heerlijkheid om met je te spreken. Het voelt als even thuiskomen. Je bent zo scherp in de voorspellingen. Je komt altijd weer met een nieuw inzicht of gebeurtenis in de toekomst. Te grappig. Ik bel je weleens om tijdens het gesprek wegge-ebte gedachten te herinneren; en met jouw antwoorden kan ik het dan in het doosje "afgehandeld" stoppen. Jouw invoelen, manier van praten en vooruitzien met je prachtige woordenschat is uniek in zijn soort. Je bent echt de topper op deze lijn. Dank je wel lieve Zoe. Jouw gave is goud waard.




Ervaring van Spirit! met helderziende Zoe   Ervaring van Spirit! met helderziende Zoe   Ervaring van Spirit! geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Donna,ik schrijf nooit een getuigenis maar dit keer kan ik niet anders. Jou voorspellingen dat mijn (ex)vriend mij heeft bedrogen is uitgekomen en je zat er ook juist op dat ik hem op heterdaad zal betrappen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met helderziende Donna   Ervaring van Ruth met helderziende Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Luna M
  Ervaring met helderziende Luna M
  LUNA, voor mij ben je gewoon super. Ik zie jouw als een mentor, vriendin/mams en een super goeie engel, die op m'n pad is gekomen. Volste vetrouwen in je, heel veel liefs. R.




Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R met helderziende Luna M   Ervaring van R geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Dank voor al je goede adviezen. Je bent super. Ik heb het bericht gestuurd hoor LOL.




Ervaring van Dame van het getal 17 met helderziende Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 met helderziende Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Karine je had het goed door gekregen die klant is de zelfde avond geweest. U bent een vriendelijke en snel met informatie. Houd je niet te lang aan de lijn waar door ik vaker met u kan bellen bedankt hier voor. Groet van Loes uit Nederland.




Ervaring van loes met helderziende Karine   Ervaring van loes met helderziende Karine   Ervaring van loes geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Diana
  Ervaring met helderziende Diana
  Wat een fijn gesprek en alles klopte. Ik spreek je snel weer.




Ervaring van sinti met helderziende Diana   Ervaring van sinti met helderziende Diana   Ervaring van sinti geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karine
  Ervaring met helderziende Karine
  Dit moeten natuurlijk 5 sterren zijn. Karine is een super lief en super goed medium. Bij haar komen voorspellingen echt uit en ze houdt je niet onnodig lang aan de telefoon.




Ervaring van E. met helderziende Karine   Ervaring van E. met helderziende Karine   Ervaring van E. geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Lieve Nina. Je bent een engel op aarde. Je geeft me hoop, rust, inzicht en duidelijkheid. Voorspellingen komen uit. Hartelijk dank dat je er voor me bent. Tot de volgende keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met helderziende Nina   Ervaring van T. met helderziende Nina   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden