Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.net


  Gratis hulp van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen over gratis online helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Hoi Jos ik sprak jou vanmorgen je zei dat je aanvoelde dat ik vandaag nog een berichtje zou krijgen en precies drie uurtjes daarna kreeg ik een appje. Jou voorspelling is echt uitgekomen. Hartelijk dank.
.




Ervaring van Ingrid met helderziende Jos   Ervaring van Ingrid met helderziende Jos   Ervaring van Ingrid geplaatst op 5 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Joke
  Ervaring met helderziende Joke
  Dag Joke ik heb jou net gebeld. Bedankt voor de mooie voorspelling. Je laatste zin heeft me goed gedaan.
Ik bel jou nog. Grtjs Rita.




Ervaring van rita met helderziende Joke   Ervaring van rita met helderziende Joke   Ervaring van rita geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Amber
  Ervaring met helderziende Amber
  lieve amber
je bent een topper op deze lijn en ik wil dat graag delen met iedereen .

Dank lieve amber.




Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano met helderziende Amber   Ervaring van ano geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Deze man is een genot om mee te praten en hij weet nog dingen ook.

Heel erg bedankt voor de interessante gesprekken, adviezen en inzichten.
Bovendien had je nog gelijk ook, met mijn huizen is alles helemaal goed gekomen.

.




Ervaring van Nienke met helderziende Beau   Ervaring van Nienke met helderziende Beau   Ervaring van Nienke geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna, mijn steun en toeverlaat. Zonder haar zou ik het niet geweten hebben de afgelopen dagen. WEER heb je gelijk en WEER zijn er voorspellingen van jou uitgekomen, terwijl ik de hoop echt begon op te geven. Je blijft hoe dan ook bij jouw bevindingen en inzichten. Je bent een KEI, in verachilkende opzichten. Mijn dank is dan ook enorm. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad de afgelopen dagen en vandaag kon ik je dan eindelijk dat goede nieuws brengen. Ik zal nooit meer twijfelen aan jou. Romyna is werkelijk een topper en echt de moeite waard om te contacteren. Tot heel snel weer. Liefs, FF.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mina
  Ervaring met helderziende Mina
  Lieve Mina. Ik wil je bedanken voor jouw inspireerde en geruststellende worden. Ik spreek je al jaren. En alles wat je voorspelt hebt, is steeds uitgekomen. De waarschuwingen die je mij ook gaf. Stelde ik erg op prijs. Alles is ook uitgekomen. Je hebt mij ogen geopend. Je gaf ook aan volg je intuitie en dat heb ik ook gedaan.Je bent een oprechte lieve vrouw die eerlijk aangeeft wat je ziet. Of het slecht of goed nieuws is. Je zegt het gewoon. Dat stel ik erg op prijs. Ik zal mijn angsten overwinnen. En ervoor gaan. Zoals je zei ik verdien om ook gelukkig te zijn. En daar hebt je gelijk in.
Dankje wel lieve Mina



Bedankt voor de mooie reading . Ik hoop dat alles weer mag uit komen. Ik laat je dit zeker weten.




Ervaring van Vergin met helderziende Mina   Ervaring van Vergin met helderziende Mina   Ervaring van Vergin geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Chantal
  Ervaring met helderziende Chantal
  Chantal je had het heel goed gezien was inderdaad zo er uit bij de kaakchirurg.
Nu nog het andere hoop dat het snel komt vaste beller van je loes.




Ervaring van loes zanoni met helderziende Chantal   Ervaring van loes zanoni met helderziende Chantal   Ervaring van loes zanoni geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Karlien fijn dat ik mijn verdriet en pijn over de kinderen kwijt kon NB midden in de nacht. Ik voel me wat rustiger. Dank voor de tips. Ook voor jou veel liefs.




Ervaring van Mama met helderziende Karlien   Ervaring van Mama met helderziende Karlien   Ervaring van Mama geplaatst op 4 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Een eerlijke en zuivere persoonlijkheid, stelt je op je gemak en geeft eerlijk en betrouwbaar advies. Goede en duidelijke inzichten. Bedankt voor uw tijd en mooie zuivere energie. Ik kom zeker bij u terug. dank u voor uw raad. Ik kan er zeker wat mee en kan het zeker plaatsen.




Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona met helderziende Yoshua   Ervaring van Mona geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Moni
  Ervaring met helderziende Moni
  Geweldigggg.. 1 woord.

.




Ervaring van A. met helderziende Moni   Ervaring van A. met helderziende Moni   Ervaring van A. geplaatst op 3 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk ,
Ge zijt een geweldig straffe madam bij het invoelen van een foto , meer dan zijn geld waard, bedankt om er steeds voor me te zijn.




Ervaring van Twijfeltje met helderziende Anouk   Ervaring van Twijfeltje met helderziende Anouk   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny is vol blijven houden dat er weer contact zou komen en vandaag is het uitgekomen. Desteny weet wie ik bedoel. Zij is een heerlijke nuchtere vrouw met veel gevoel voor humor en de waarheid.




Ervaring van jarige dame met helderziende Desteny   Ervaring van jarige dame met helderziende Desteny   Ervaring van jarige dame geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Adora
  Ervaring met helderziende Adora
  Super vriendelijk en zeer sterk bij het invoelen van een foto, toppertje zeker het geld waard.




Ervaring van A.S. met helderziende Adora   Ervaring van A.S. met helderziende Adora   Ervaring van A.S. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Meine
  Ervaring met helderziende Meine
  Meine is snel en duidelijk met antwoorden, fijn om mee te praten, verder heel vriendelijk .




Ervaring van Anoniem met helderziende Meine   Ervaring van Anoniem met helderziende Meine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Dankjewel voor je mooie woorden.
Ze hebben me troost en hoop gegeven, ik hoop dat het uit komt.




Ervaring van J met helderziende Yuorah   Ervaring van J met helderziende Yuorah   Ervaring van J geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Dank je wel, kort maar krachtig en goed.
Maria of (D).




Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende MB Rhais
  Ervaring met helderziende MB Rhais
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je een top medium bent. Ik bel je regelmatig en momenteel is dat best vaak je weet van de situatie waarin wij verkeren van mijn schoonmoeders overlijden en nu onlangs mijn schoonvaders overlijden. Ik kan met al mijn vragen bij je terecht ook als het over mezelf gaat, jou is niks vreemd. Jij kan mij weer kalmeren als het over al mijn onzekerheden gaat.
Dank je Rhais.
Je bent een topper.




Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. met helderziende MB Rhais   Ervaring van T.B. geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Stephanie
  Ervaring met helderziende Stephanie
  Lieve Stephanie, ik heb je gisteren laat voor het eerst gesproken na het sturen van een foto. Je wist precies te vertellen wat je op de foto zag. Je hebt dingen vertelt die juist waren. Je haalde zo de dingen uit die er speelde. Je bent een heel vrolijk en eerlijk mens. Ik hoop dat je voorspellingen uit gaan komen. Ik ga U zeker nog contacten. Dank U.




Ervaring van L met helderziende Stephanie   Ervaring van L met helderziende Stephanie   Ervaring van L geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Stephanie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna is voor mij toch echt de beste op deze lijn. Het geduld en begrip dat zij heeft is ongelofelijk. Geen vraag is te gek en ook al moet ze zaken tig keer herhalen, ze doet het. Zonder haar zou ik niet door een lastig proces kunnen. Ik raad dan ook iedereen aan om eens met Romyna contact op te nemen. Ik hoop ook dat ik heel snel het goede nieuws mag vertellen. Ik blijf hopen en vertrouwen mede dankzij jou. Enorm bedankt en tot heel snel weer. Liefs, FF xx.




Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF met helderziende Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Topper. Helemaal tevreden en aanrader absoluut.




Ervaring van Zomer met helderziende Lisa   Ervaring van Zomer met helderziende Lisa   Ervaring van Zomer geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Beste Sonja, het is precies zo uitgekomen zoals je gezegd had. Naar maar wel waar. Ze heeft me zo laten vallen als een baksteen.




Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria met helderziende Sonja   Ervaring van Maria geplaatst op 1 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Han
  Ervaring met helderziende Han
  lieve Han je bent echt een schat van een man, die perfect weet hoe en waar een vrouw behoeften aan heeft, ik heb je heel graag en kan je echt aan iedereen aanbevelen, top Han, liefs Carine uit Belgie , je weet wel.




Ervaring van carine met helderziende Han   Ervaring van carine met helderziende Han   Ervaring van carine geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Han  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Yoshua, in 1 minuut, zoveel dank want nu snap ik het gewoon. Je krijgt een dikke knuffel van me.




Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria met helderziende Yoshua   Ervaring van Maria geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yoshua
  Ervaring met helderziende Yoshua
  Dankjewel.
Een vraag, een simpel antwoord, klaar.
Geen rond de pot draaien, of veel te lange gesprekken waar je uiteindelijk niet voor komt.
Gewoon een antwoord op je vraag.
En daar ben ik je heel erg dankbaar voor.
Ik wacht geduldig af, maar aan al de positieve reacties te zien op jouw, heb ik er volledig vertrouwen in.
Dankje.




Ervaring van J. met helderziende Yoshua   Ervaring van J. met helderziende Yoshua   Ervaring van J. geplaatst op 31 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Nina zat er wederom bovenop. Ik voelde mij niet goed en ze wist precies te vertellen wat er aan de hand was. Regelmatig bel ik op met iets wat ik voor ogen heb en dan zegt zij: nee hoor je gaat het toch anders doen. En uiteindelijk loopt het ook zo. Voorspellingen korte termijn zijn altijd raak.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tineke
  Ervaring met helderziende Tineke
  Tineke is top super lieve vrouw die geen sprookjes verteld maar wel de realiteit. Bel haar regelmatig altijd dezelfde vraag maar ze blijft steeds even vriendelijk niks is haar teveel. En wat nog het meest belangrijke is haar voorspellingen komen uit die ze doet. Dikke 10 voor Tineke.




Ervaring van Babette met helderziende Tineke   Ervaring van Babette met helderziende Tineke   Ervaring van Babette geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sarina
  Ervaring met helderziende Sarina
  Wauw. Ik heb je vandaag voor het eerst gesproken. Alles wat je zei was raak en herkenbaar. Ook werden bepaalde zaken mij duidelijk. Het is niet te geloven wat voor een gave jij hebt. Ik werd erg emotioneel van de healing maar hoop dat de blokkades bij mij maar ook bij hem zijn weggenomen. Ik ben zeer dankbaar dat ik jou heb mogen spreken. Ik ben benieuwd hoe het de komende weken zich gaat ontwikkelen. Bedankt voor de tips die je me hebt meegegeven.




Ervaring van E met helderziende Sarina   Ervaring van E met helderziende Sarina   Ervaring van E geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Raar dat er bij jou zo weinig reacties staan. Jij bent super, brengt me rust en troost op momenten dat ik het nodig heb. Je kan me ook steeds zonder dat ik een woord zeg de situatie beschrijven, zelfs de personen hoe ze zijn en hoe ze eruit zien. Voor mij ben je wel 100 sterren waard. Blij dat jij op mijn pad bent gekomen.




Ervaring van schorpioentje30 met helderziende Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 met helderziende Cassandra   Ervaring van schorpioentje30 geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Marco
  Ervaring met helderziende Marco
  Lieve Marco, ik zag jouw profiel en ik voelde gelijk sterke energie bij jou naam. Het gesprek was voor mij heel helder en prettig. Ik had mijn vermoedens dat mijn relatie voor langere tijd is. Mooi om te horen wat ik zelf intuitief al voel. Als je ergens meezit of twijfel heb bel dan Marco. Echt een TOP medium.

Iwona.




Ervaring van Iwona met helderziende Marco   Ervaring van Iwona met helderziende Marco   Ervaring van Iwona geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Dankjewel lieverd je had weer gelijk afgelopen x dus hoop dat het deze x ook weer goedkomt wat je het voorspeld dankjewel dat je er altijd voor me bent dikke knuf voor jou xxxx.




Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m met helderziende Cassandra   Ervaring van m geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tancy
  Ervaring met helderziende Tancy
  Dankjewel.
Jij bent een ontzettend lieve vrouw.
Ik had al verschillende consulten gehad op deze site, die ook heel fijn verliepen.
Maar jij deed zo veel meer.
Jij wist door te dringen, tot het diepste van mijn ziel. Het was de eerste keer, dat ik echt mijn tranen moest bedwingen omdat jij mij een spiegel kon voorhouden, waar ik zelf te bang voor was.
Dankjewel.




Ervaring van J. met helderziende Tancy   Ervaring van J. met helderziende Tancy   Ervaring van J. geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rashieda
  Ervaring met helderziende Rashieda
  Net gesprek met u gehad vond heel lief vriendelijk zeker aanrader voor anderen wist precies wat er speelde Dankje lieve rashieda.




Ervaring van Anoniem met helderziende Rashieda   Ervaring van Anoniem met helderziende Rashieda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Noura
  Ervaring met helderziende Noura
  Lieve Noura,

Wauw wat een gave. Wat een bijzondere dame ben jij. Zo lief, oprecht en duidelijk. Jij gaf aan dat hij een reis zou maken naar de kids. De dag erna stond hij bij ons voor de deur speciaal voor de kleintjes. Je bent zo liefdevol en duidelijk tegelijk. Je zag het helemaal goed en coacht ondertussen op een liefdevolle manier. Dankjewel lieve Anoura. Je bent een topper.




Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem met helderziende Noura   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Lieve Ysis
wat vond ik het U weer na lange tijd weer te spreken. Ik zal goed op me zelf passen. Dat we het zelfde mee maken of mee gemaakt hebben is echt heel byzonder. Ik laat zo wie zo wat horen als er verandering komt in de situatie. En heel hartelijk dank voor het branden van een kaarsje voor mij. XXX.




Ervaring van We zitten in het zelfde met helderziende Ysis   Ervaring van We zitten in het zelfde met helderziende Ysis   Ervaring van We zitten in het zelfde geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romyna
  Ervaring met helderziende Romyna
  Romyna, bedankt voor je constante geduld. Ik heb je gisteren eindelijk kunnen spreken en je bent altijd zo geduldig en begripvol. Ik vind jou echt heel erg goed en eerlijk. Ik laat het je zeker weten als de ontmoeting plaats gaat vinden.
Groetjes, G.




Ervaring van G met helderziende Romyna   Ervaring van G met helderziende Romyna   Ervaring van G geplaatst op 29 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden