Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.net


  Gratis hulp van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Rin
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin


bedankt ik ben nu rustiger ,wateen tijd niet meer was . bedankt voor je psychologisch advies. blij datje hier werkt

groetjes T.




Ervaring van t met helderziende Rin   Ervaring van t met helderziende Rin   Ervaring van t geplaatst op 13 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin, je consult was top hoor. Ik ga er mee aan de slag en bel u nog wel. 1000 keer de groeten D.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 3 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin, ik zie dat u terug bent? ik ga u deze week bellen want uw raad was prima. Heel veel aan gehad is maand geleden of langer dat ik heb gecontacteerd. Je bent een top in raad geven blijf hier werken aub. Groeten MH.




Ervaring van m h met helderziende Rin   Ervaring van m h met helderziende Rin   Ervaring van m h geplaatst op 7 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  beste Rin, bedankt voor wat je zei en ik ben blij dat je eerlijk bent merci voor je steun.




Ervaring van kristin met helderziende Rin   Ervaring van kristin met helderziende Rin   Ervaring van kristin geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Beste Rin, bedankt voor je emailconsult en je eerlijkheid. Dat wordt erg gewaardeerd. Ik ga het even laten bezinken en loslaten voor nu. Op het moment dat er weer contact komt, zie ik wel hoe ik het verder aan ga pakken. Maar ik neem jouw waarnemingen en advies hier zeker in mee. Nogmaals dank.




Ervaring van anoniem met helderziende Rin   Ervaring van anoniem met helderziende Rin   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Beste Rin, je bent een rustige persoon om mee te praten , je kon mijn karakter goed beschrijven, ik wacht nu je 2 voorspellingen af. en als ze uitgekomen zijn , bel ik je zeker terug.


Groetjes, tot bels Inge.




Ervaring van Inge met helderziende Rin   Ervaring van Inge met helderziende Rin   Ervaring van Inge geplaatst op 20 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Lief en ja mijn zelfvertrouwen.
Dank je en hoop het echt dit nog nooit gevoeld
.




Ervaring van Catherine met helderziende Rin   Ervaring van Catherine met helderziende Rin   Ervaring van Catherine geplaatst op 19 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Rin

Bedankt voor uw goede raad, of het nu spiritueel is psychologies is maakt niet uit, thx en ook voor uw rustige houding. je maakte me zo al rustig

Groeten D.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Tot op de dag af juist voorspeld bizarrrr ben je.




Ervaring van Onder de indruk met helderziende Rin   Ervaring van Onder de indruk met helderziende Rin   Ervaring van Onder de indruk geplaatst op 14 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin, wat was het weer een goed consult. Eerlijk en recht door zee groeten S.




Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S geplaatst op 29 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin, een tien krijg je. Altijd leuk je te spreken, aan jou heb ik steun. Thx gaat al een stuk beter. Groeten D.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 28 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin wat ben je een goed luisterend oor en je advies is heel goed. Soms hard, maar met een doordenker. Je ziet hoeveel punten je hebt van mij en dat ben je waard tot de volgende keer X.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Rin ik ga altijd stuk om hoe jij dingen brengt, het is altyd een feest om met jou te bellen maar 9 van de 10 keer heb je wel gelijk met wat je zegt.




Ervaring van Je grootste fan met helderziende Rin   Ervaring van Je grootste fan met helderziende Rin   Ervaring van Je grootste fan geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Weer iets uit gekomen. Ik wens je een gezond en sterk 2020 ga zo door Thx en groeten S.




Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Rin de beste wensen hoor. Goede gesprekspartner ik bel je terug.




Ervaring van m h met helderziende Rin   Ervaring van m h met helderziende Rin   Ervaring van m h geplaatst op 25 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Heel goed consuld gehad blij dat je me helpt ook al is het niet altijd wat ik wou , maar dat kan ook niet altijd he .maar zo leer ik van me fantasie af of me valse wens (hoop ) thx .Ik bel u voortaan


Dankbare groeten D.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 22 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Rin, goed dat je hier op de lijn werkt. Eindelijk een luisterend oor, je bent een zacht persoon en recht uit je hart. Thx voor het consult en tot de volgende keer dan weer. Groeten S XX.




Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S geplaatst op 17 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Heb je al meerdere keren gebeld en bij deze wil ik je 1000 maal bedanken voor alle goede ideeen en tips die je hebt mee gegeven voor het bereiken van al het goede. Ben blij dat ik het niet heb opgegeven. Stap voor stap gaat alles de goede kant op.




Ervaring van TTAg met helderziende Rin   Ervaring van TTAg met helderziende Rin   Ervaring van TTAg geplaatst op 29 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Bedankt voor je steun, je bent erg goed en begripvol. Je stalker :)) .




Ervaring van Sel met helderziende Rin   Ervaring van Sel met helderziende Rin   Ervaring van Sel geplaatst op 28 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin

Je heb me goed geholpen, vandaar dat je een vijf krijgt er zijn dingen uit gekomen zoals gebeld worden heel goed en sorry dat ik opdringerig werd ik ga je terug bellen thx.




Ervaring van m h met helderziende Rin   Ervaring van m h met helderziende Rin   Ervaring van m h geplaatst op 9 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Lieve rin ik mis u hier ,wil u zeggen dat het beter gaat zal niet net zoals hier bij sommige gemeld word van de beste en de liefste want dat kan ik niet weten en zeggen ,maar kan wel zeggen dat je een dikke vijf zeker waart bent .u blijft jezelf groetjes l van veeke uit. Belgie .




Ervaring van L. met helderziende Rin   Ervaring van L. met helderziende Rin   Ervaring van L. geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Dag Rin,
dank je wel voor het gesprek. De combinatie tussen je intuitief aanvoelen en je psychologische kennis is super en heeft me veel gebracht.




Ervaring van Hilde met helderziende Rin   Ervaring van Hilde met helderziende Rin   Ervaring van Hilde geplaatst op 7 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Rin eerst kon ik het niet geloven wat er werd gezegt, nu snap ik het .ik bel je terug mooie rustige energie als je met u belt.

Groeten B R.




Ervaring van Br met helderziende Rin   Ervaring van Br met helderziende Rin   Ervaring van Br geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Beste Rin nogmaals thx voor je gesprek. Gaat al veel beter met me wat een verlichting om je verhaal kwijt te kunnen, ms had ik wel een soort van psycholoog nodig? Daar kom ik nog wel achter als we enkelen gesprekken hebben gehad. Ga zo door, leuk om zo iets anders hier te ontdekken. Groeten D.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 4 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Heel fijn en rustige gesprekken, duidelijk en helder wat mij betreft een absolute aanrader.




Ervaring van mario met helderziende Rin   Ervaring van mario met helderziende Rin   Ervaring van mario geplaatst op 29 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hoi Rin

Je heb gelijk .niets geworden tussen ons ,ik had zo graag gewilt maar net wat je zei kan even goed gaan maar meestal als de een iemand terug wilt lukt het niet meer .zo recht door zee je bent een goede steun.Ik heb er van geleerd en hoop meer mensen ik wacht niet meer moest er weer in de toekomst met een partner zo iets gebeuren .nee als die terug komt komt die terug en anders pech idd .tja Rin blinde liefde he in dec bel ik je terug het pendelen is heel goed en je raad ook .heb best veel colegas gebeld zeiden allemaal komt terug en zou beter gaan nee is nooit gebeurd komt terug en met niets geleerd .thx lieve Rin je zegt waar het op slaat ook al is het negatief .

Groetjes D

Thx D.




Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D met helderziende Rin   Ervaring van D geplaatst op 26 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Lieve Rin

Je hebt me goed geholpen ,ik bel volgende maand terug voor te pendelen en een goed gesprek tenzij er tussen door weer maar eens iets is gebeurd .tot nu toe heb ik me rust terug .en wat je zei ,daar kunnen ze niet goed tegen tegen de stilte .bedankt en groetjes B R.




Ervaring van Br met helderziende Rin   Ervaring van Br met helderziende Rin   Ervaring van Br geplaatst op 19 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hoy Rin


bedankt voor je goede coach .hier heb ik zeker wat aan ,plus heeft er al iemand geschreven op psychologies denk ik ook .maar dat maakt niet uit hoor mooie combinatie pendelen en dit of zit ik er naarst . toch fijn dat je op de lijn zit .
liefs S.




Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S geplaatst op 12 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Ik vind u de beste. Waarom omdat je naar mijn gevoel jezelf blijft, ik kan bij jou me verhaal kwijt. Heb meerdere keren met anderen contact gehad toch ik vind u de beste. Heerlijke gesprekken beetje psycholoog achtig, ga zo verder. M H.




Ervaring van M H met helderziende Rin   Ervaring van M H met helderziende Rin   Ervaring van M H geplaatst op 9 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Rin je bent goed als gesprekspartner. Je praat niet zo maar mee doe zo verder het pendelen gaat je goed af. Groeten Br.




Ervaring van Br met helderziende Rin   Ervaring van Br met helderziende Rin   Ervaring van Br geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hoi Rin


Heerlijk om zo een goeie gespreks partner te hebben heb al eerder geschreven .ik zoch al langer een gepreks partner , je kan je verhaal bijna nergens kwijt. blij dat je hier op deze site werkt en veel bedanks. bel terug
groeten S.




Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Wat goed van je het pendelen, en net wat u zegt afwachten, nou dit is beloont hoor je ben goed, eerlijk en een leuke gesprekspartner lieve groetjes S.




Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S met helderziende Rin   Ervaring van S geplaatst op 27 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Ik vond het een leuk gesprek met u. met de nummers was plezant .de vragen waren echt goed.




Ervaring van Kathleen met helderziende Rin   Ervaring van Kathleen met helderziende Rin   Ervaring van Kathleen geplaatst op 10 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Hey Rin, het haar doekje lijkt goed te werken. Ik slaap erg goed en geen enge dingen meer meegemaakt. Groetjes Nathalie.




Ervaring van Nathalie met helderziende Rin   Ervaring van Nathalie met helderziende Rin   Ervaring van Nathalie geplaatst op 5 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Rin
  Ervaring met helderziende Rin
  Wat je vertelde over Monique is inderdaad uitgekomen. Ik bel je zeker in de toekomst nog terug.




Ervaring van JP met helderziende Rin   Ervaring van JP met helderziende Rin   Ervaring van JP geplaatst op 26 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden