Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratishelderzienden.net


  Gratis hulp van online helderzienden in Nederland
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis helderzienden Daghoroscoop  Stier door gratis helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door gratis helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door gratis helderzienden Daghoroscoop  Maagd door gratis helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door gratis helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door gratis helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door gratis helderzienden Daghoroscoop  Waterman door gratis helderzienden Daghoroscoop  Vissen door gratis helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op gratishelderzienden.net leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Weinig woorden voor een helder antwoord.
Confronterend, maar fijn om te horen. Mijn les is duidelijk.




Ervaring van Rianne met helderziende Desteny   Ervaring van Rianne met helderziende Desteny   Ervaring van Rianne geplaatst op 28 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteney is een lieve en eerlijke vrouw heb haar net gebeld om te vertellen dat de dingen die ze vorige week zei zijn uitgekomen. Nu wachten op de rest.




Ervaring van E met helderziende Desteny   Ervaring van E met helderziende Desteny   Ervaring van E geplaatst op 16 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Hoi desteny
Bedankt voor u gerustelling van vandaag .




Ervaring van Mirjam met helderziende Desteny   Ervaring van Mirjam met helderziende Desteny   Ervaring van Mirjam geplaatst op 14 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny is een wijze, aardige, lieve en een rechtvaardige vrouw. Die erg goed is in haar werk en wat ze doorkrijgt. Je voorspellingen komen altijd uit.




Ervaring van A. met helderziende Desteny   Ervaring van A. met helderziende Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 10 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Voorspelling van 1 juni is uit gekomen .




Ervaring van J met helderziende Desteny   Ervaring van J met helderziende Desteny   Ervaring van J geplaatst op 3 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, dank je wel voor het mooie gesprek gisteren avond. Ik hou je op de hoogte. Lieve groet spiegeltje.




Ervaring van marion met helderziende Desteny   Ervaring van marion met helderziende Desteny   Ervaring van marion geplaatst op 27 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny, u zit vaak goed mer uw waarnemingen. Al jaren bent u een topper. Ik beveel u aan bij iedereen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny jij bent een supervrouw, hoe goed jij kan invoelen, wowww alles klopt gewoon, jouw frequentie werkt zo snel en correct ook

Dank je wel en bel je eind vd week weer even

Fijne dag,

R.




Ervaring van R met helderziende Desteny   Ervaring van R met helderziende Desteny   Ervaring van R geplaatst op 20 mei 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Alles wat Desteny zegt klopt. Ik hoef niets te zeggen. Ze komt zelf met de vragen en antwoorden. Zelfs dingen die ik diep had begraven.
.




Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce met helderziende Desteny   Ervaring van Joyce geplaatst op 17 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,
Ik sprak je vanmiddag en ik zat er helemaal doorheen. Op een mum van tijd heb je me kracht gegeven om mijn negatieve gevoelens om te zetten naar positieve. Dit had ik vandaag zo nodig, dank je wel lieverd.
Dikke knuf.




Ervaring van Val met helderziende Desteny   Ervaring van Val met helderziende Desteny   Ervaring van Val geplaatst op 15 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Oh lieve Desteny, wat ben ik blij met je. Het maakt niet uit hoe vaak ik je bel (soms wel een paar keer per dag). Je zit altijd juist met wat je doorkrijgt. Of ik nou voor 1 minuut bel of wat langer het maakt je helemaal niks uit. Je bent er echt om mensen te helpen ook is het soms niet leuk om de waarheid te horen. Jij bent zo eerlijk, en zo hoort het ook. Je hoort me gauw XOXO :).




Ervaring van Cynthia met helderziende Desteny   Ervaring van Cynthia met helderziende Desteny   Ervaring van Cynthia geplaatst op 5 april 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ik bel regelmatig met Desteny met vragen. En ik moet zeggen dat niet lang nadat ik haar om raad heb gevraagd een bevestiging in de vorm van bv een telefoontje of bezoekje krijg. Zij is absoluut een topper die haar vak verstaat.




Ervaring van Ingrid met helderziende Desteny   Ervaring van Ingrid met helderziende Desteny   Ervaring van Ingrid geplaatst op 25 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ben zo blij met je hulp en voorspellingen. Dikke kus van ons bedankt voor de energie.




Ervaring van Joukje met helderziende Desteny   Ervaring van Joukje met helderziende Desteny   Ervaring van Joukje geplaatst op 20 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, en alweer had je gelijk (over mijn kat). Dit keer hoopte ik met heel mijn hart dat je er een keer naast zou zitten. Maar ken je al zo erg lang en altijd zit je goed. Ik kan nog een tijdje van haar genieten en dat geeft al veel rust voor nu. Dankjewel.




Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met helderziende Desteny   Ervaring van A met helderziende Desteny   Ervaring van A geplaatst op 14 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Deze dame heeft me toch wel mijn mond een paar keer doen open vallen. Zo de nagel op de kop geslagen zoals wij zeggen in BelgiĆ«.
Zonder veel uitleg, maar wel de juiste antwoorden.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita met helderziende Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny net jou gesproken, dank je wel voor jou steun en inzicht ga je snel weer terug bellen dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Alle vragen waren goed. Vanaf het begin tot het einde. Ik heb duidelijkheid en rust. Hele lieve mevrouw. Ik ga zeker vaker bellen echt ongelofelijk hoe goed ze alles had. Topper.




Ervaring van N met helderziende Desteny   Ervaring van N met helderziende Desteny   Ervaring van N geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Lieve Desteny, heb weer een mooie Reading ontvangen. Desteny is een hele lieve vrouw die alles heel zuiver ziet en alles komt ook uit. Lieve Desteny jij bent een engel. Heel veel liefs van A&R.




Ervaring van A&R met helderziende Desteny   Ervaring van A&R met helderziende Desteny   Ervaring van A&R geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met helderziende Desteny   Ervaring van A.S met helderziende Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ongelofelijk hoe scherp en precies Desteny de dingen aanvoelt en ziet. De zachte, maar vastberaden stem zorgt voor betrouwbaarheid en rust wat voorkomt dat men ondoordachte beslissingen gaat nemen. Ik ben u en uw engelen heel erg dankbaar hiervoor.
God zij met U.




Ervaring van Grace met helderziende Desteny   Ervaring van Grace met helderziende Desteny   Ervaring van Grace geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Topmedium, zo recht door zee en eerlijk. Voelt de situatie zeer goed aan. Nu afwachten of het uitkomt en dan is ze helemaal de beste.




Ervaring van Nicole met helderziende Desteny   Ervaring van Nicole met helderziende Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Na een tijdje terug gecontacteerd voor een update. Nog altijd even goed.
Thierry.




Ervaring van Thierry met helderziende Desteny   Ervaring van Thierry met helderziende Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met helderziende Desteny   Ervaring van AB met helderziende Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met helderziende Desteny   Ervaring van AB met helderziende Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Heel goed geholpen. Zonder dat ik wat vertel kreeg ik al antwoord.




Ervaring van Jj met helderziende Desteny   Ervaring van Jj met helderziende Desteny   Ervaring van Jj geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Toppertje en rustgevend. Echt een aanrader.




Ervaring van sinti met helderziende Desteny   Ervaring van sinti met helderziende Desteny   Ervaring van sinti geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Topmedium. Voelt heel snel in en zit er bovenop. Specifiek, geen algemeenheden en geeft een reading zonder vraagstelling/info vooraf. Zo hoort het.




Ervaring van A. met helderziende Desteny   Ervaring van A. met helderziende Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Zeer goed medium. To the point, snel en heeft het nog altijd bij het rechte eind gehad. Soms kon ik het niet geloven wat ze zei, later bleek dat ze toch weer gelijk had. Wil je zuiver, snel, bondig antwoord op je vragen, bel Desteny.




Ervaring van Emily met helderziende Desteny   Ervaring van Emily met helderziende Desteny   Ervaring van Emily geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Ken Desteny al vele jaren en altijd heeft ze gelijk gehad op welk vlak dan ook; Relaties, werk, huis. Ze is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Vroeger meerdere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Topmedium en grote aanrader. X.




Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B met helderziende Desteny   Ervaring van B geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Desteny, ik heb je in het begin van de nacht gebeld. Op mijn vraag kreeg ik meteen een krachtig en duidelijk antwoord. Dat stelde mij gerust. Geen onnodig lang gesprek. Ik heb vertrouwen in u. Als het weer nodig is zal ik u zeker bellen. Dank hiervoor. Lieve groet, een onzekere dame.




Ervaring van Maria met helderziende Desteny   Ervaring van Maria met helderziende Desteny   Ervaring van Maria geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Top medium en ontzettend lieve en zorgzame vrouw. Bedankt voor het fijne gesprek, steun en duidelijkheid in beide gesprekken. Stelt me echt zo enorm gerust. Bedankt.




Ervaring van Sharon met helderziende Desteny   Ervaring van Sharon met helderziende Desteny   Ervaring van Sharon geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Wooww vorige week heb ik u gesproken ben in shokkk heel veel dingen zijn uitgekomen zal zeker weer contact opnemen.




Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. met helderziende Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Hoi lieve Desteny, wat ben ik blij dat je terug bent. Vijf jaar geleden vertelde je dat mijn man terug zou komen en dat gebeurde, later belde ik je dat we veel ruzie hadden en je zei dat hij weg zou gaan en zo geschiedde. waar iedereen zei hij gaat niet weg had jij weer gelijk. Nu hoop ik dat je mooie voorspelling weer uitkomt waarop ik vertrouw overigens. Je houd ook niemand lang aan de lijn korte maar krachtige antwoorden.. Altijd raak geweest, dank je wel lieverd x.




Ervaring van a met helderziende Desteny   Ervaring van a met helderziende Desteny   Ervaring van a geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Desteny
  Ervaring met helderziende Desteny
  Beste Desteny.

Bij deze voor de derde keer. Hoop dat het nu wel goed gaat. Beloofd is beloofd. Aantal weken geleden jou gebeld en daarna nog een keer. Beide keren beloofde ik te schrijven en beide keren vond ik niets terug. Jij bent het zeer goed waard te bellen. Ik hoefde je amper iets te zeggen en liet jou het woord doen. Hopen dat het snel uitkomt. Jammer dat boven geen tijd kent. Heel erg bedankt. Mvg. je weet nu denk ik wel wie.




Ervaring van anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van anoniem met helderziende Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Gratishelderzienden.net - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Gratishelderzienden.net Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratishelderzienden.net E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratishelderzienden.net. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden