helderziende vertelt over edelsteen xinsiang jade

edelsteen xinsiang jade

Xinsiang jade is een zachte en rustgevende edelsteen die stress vermindert en balans brengt. Bekend om zijn schoonheid en duurzaamheid.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen xinsiang jade | Gratis Helderziende Edelsteen xinsiang jade | Gratis Helderziende

edelsteen xinsiang jade

xinsiangjade

Wereldkaart herkomst edelsteen xinsiang jade | Gratis Helderziende
xinsiang jade gewonnen uit de bodem van China | GratisHelderziende
China heeft een lange geschiedenis van het winnen en gebruiken van edelstenen, en heeft een rijke verscheidenheid aan stenen in de grond. In China worden edelstenen traditioneel gebruikt voor spirituele doeleinden, de edelsteen xinsiang jade wordt zoal bescherming en geluk. De winning van edelstenen in China is tegenwoordig geavanceerd en gebeurt op een duurzame manier.

Eigenschappen van edelsteen xinsiang jade

Xinsiang jade, ook wel bekend als "nieuw jade" of "serpentijn jade", is een zachte en kalmerende steen die ons kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en harmonie. Het kan ons helpen bij het verminderen van stress en angst, en ons helpen bij het vinden van emotionele stabiliteit. Xinsiang jade kan ons ook helpen bij het bevorderen van vriendelijkheid, compassie en mededogen, en ons helpen bij het openen van ons hartchakra. Het kan ons helpen bij het bevorderen van spirituele groei en het verbeteren van onze intuïtie.
Xinsiang jade is een magnesium-ijzer-fosfaat mineraal dat vaak lichtgroen van kleur is, maar kan variëren van wit tot donkergroen. Het heeft een wasachtige glans en een zachte textuur, met een hardheid van 2,5-5 op de schaal van Mohs.
Xinsiang jade wordt geassocieerd met het hartchakra (vierde chakra) en het voorhoofdchakra (zesde chakra). Het hartchakra heeft invloed op onze emotionele balans, compassie en liefde, terwijl het voorhoofdchakra ons helpt bij het verbeteren van onze intuïtie en spirituele inzichten. Xinsiang jade kan ons helpen bij het in evenwicht brengen van deze chakra's en ons helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en harmonie. Het kan ons ook helpen bij het openen van ons hartchakra en het verbeteren van onze intuïtie en spirituele groei.
tentoon edelsteen xinsiang jade | Gratis Helderziende edelsteen xinsiang jade | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen