helderziende vertelt over edelsteen Apachetraan

edelsteen Apachetraan

Apachetraan is een mooie roodbruine edelsteen die bescherming en aarding biedt. Gebruikt voor emotionele balans en genezing.


Geschreven door

4 minuten leestijd
Tentoon edelsteen Apachetraan | Gratis Helderziende Edelsteen Apachetraan | Gratis Helderziende

edelsteen Apachetraan

apachetraan

Apache Tear is een type edelsteen dat afkomstig is uit de Verenigde Staten. Het is een soort donkere, transparante vulkanische glas dat ontstaat door snelle afkoeling van lava. Het wordt vaak geassocieerd met rouw en verdriet, en wordt gebruikt om emotionele healing te bevorderen.

Wereldkaart herkomst edelsteen Apachetraan | Gratis Helderziende
Apachetraan gewonnen uit de bodem van Arizona | GratisHelderziende
Arizona is een belangrijke producent van verschillende soorten edelstenen, zoals turkoois, peridoot en edelsteen Apachetraan, die vanuit de bodem worden gewonnen en gebruikt worden voor de productie van sieraden en decoratieve voorwerpen. De winning van deze edelstenen is ook een belangrijke bron van inkomsten voor de staat en trekt toeristen uit alle hoeken van de wereld aan, die graag de prachtige edelstenen willen zien, kopen en gebruiken.

Eigenschappen van edelsteen Apachetraan

Apache Tear is een beschermende steen die wordt gezien als een steun voor mensen die door verlies en verdriet gaan. Het wordt ook gezien als een helende steen die kan helpen bij het verwerken van emotionele trauma's. Apache Tear wordt gezien als een krachtige spirituele steen die kan helpen bij het verbinden met spirituele wezens en het ontwikkelen van helderziendheid en helderhorendheid.
Apache Tear is gemaakt van natrium en kalium, en bevat soms ook sporen van magnesium, ijzer, aluminium, silicium en titanium.
Apache Tear wordt geassocieerd met het hartchakra en wordt gebruikt om emotionele blokkades en verdriet te verminderen en het hartchakra te versterken. Het wordt ook gebruikt om het derde oogchakra en het kruinchakra te openen, waardoor het mogelijk is om spirituele en paranormale waarnemingen te ontwikkelen.
tentoon edelsteen Apachetraan | Gratis Helderziende edelsteen Apachetraan | Gratis Helderziende
helderziende met edelstenen

Kijk ook eens naar andere edelstenen